Marsi Anikó

Elárulták hogyan tudták meg hogy bővül a családjuk A pletykálkodókat természetesen nem győzte meg Hajmásy hűségéről. 1 day agoMarsi Anikó viszont azt gondolta hogy először és utoljára is futnak együtt hiszen Gábor biztos nem tudja vele tartani a lépést de éppen ellenkezőleg lett.


Marsi Aniko Es Parja Eloszor Szerepelnek Cimlapon Gaborral 8 Honapja Vannak Egyutt

A tévést ugyanis alig lehet felismerni a stúdióban alkalmazott erős sminkje nélkül.

. Exkluzív interjút adott a Blikknek Nádai Anikó és Hajmásy Péter. Az a fittség amit szerelme mutatott egyből szemet szúrt Anikónak és mint mondta ez meg is maradt benne. Karda Bea megbánta amit tett.

Gyere indián nyár Gyerekek a suliban én pedig ugyanúgy teszek-veszek intézkedem smink. Marsi Anikó Már egy éve szereti egymást Marsi Anikó és Gyarmati Gábor. 1 day agoA 47 éves magyar televíziós Marsi Anikó csak rendhagyó alkalmakkor mutatja meg követőinek smink nélküli natúr külsejét.

Az RTL Reggeli műsorában is láthattuk továbbá forgatta a Házasodna a gazda újabb évadát is. Volt aki azt is kifogásolta hogy Anikó vőlegénye egyáltalán miért ment el bulizni miközben csak néhány hete született meg. A nyugalom is csak addig tart amíg reggelizek - írta fotója mellé Marsi Anikó.

Hopp Csilla zokogva állt a tanúk padján. A 47 éves műsorvezető azon kevesek egyike aki vállalja azt hogy múlik az idő és ezt rajongói elé tárja. 2 days agoHello szeptember.

1 day agoA hazai hírességek közül Marsi Anikó a TV2 Tények hírolvasója tett így legutóbb fotójával igencsak meglepve a rajongóit. Anikó azonban a várandóssága ideje alatt is szinte végig dolgozott. Marsi épp békésen reggelizett miközben a fotó készült róla majd gyorsan meg is állapította hogy csak addig tart a nyugalma míg reggelizik utána ugyanúgy folytatódik minden mint.

Na persze nem újabb gyermekáldásról van szó hiszen a műsorvezető nemrégiben adott életet második kisfiának. A kicsi aki az Alex nevet kapta Anikó és Hajmásy Péter első közös gyermeke. A Tények műsorvezetője és kedvese láthatóan boldogabbak mint valaha ráadásul rendhagyó módon minőségi programmal ünnepelték meg az évfordulójukat.

A TV2-n futó Tények műsorvezetője természetesen a képernyőn is mindig elegánsan talpig sminkben jelenik meg és korábbi televíziós produkciói alkalmával sem volt ez másképp - így aztán. Futni mentek a Normafához és a János-hegyen lévő Erzsébet-kilátó előtt fotózkodtak. 1 day agoA TV2 hírolvasója Marsi Anikó is köszöntötte az őszt ennek örömére egy kora reggeli fotót is mutatott a hivatalos közösségi oldalán.

Marsi Anikó megmutatta magát smink nélkül. Kiszivárgott Németh Balázs búcsúlevele. Lánya mutatkozni sem akart vele.

Gyere indián nyár Gyerekek a suliban én pedig ugyanúgy teszek-veszek intézkedem smink nélkül.


Pin Auf Hair And Beauty


Novodomszky Eva Fashion Women S Top Peplum Top


Marsi Aniko Ferje Elkoltozott A Gyerekekkel Hirmagazin Eu


Egyutt Sirtak A Musorvezetok A Tv2 Studiojaban Gyaszol Marsi Aniko


Lecsereltek Marsi Aniko Tancpartneret Nezetelteresek Miatt Blikk Dancing With The Stars Dance Fashion


Marsi Aniko A Kulsejet Is Megujitja A Tenyek Kedveert 24 Hu


Marsi Aniko Denim Jacket Women Women S Top


Marsi Aniko


Steph Mcgovern Admits Lying To Bbc Breakfast To Bag Tv Job Eagles Vine Steph Mcgovern Bbc Job


Marsi Aniko


Marsi Aniko Egyedul Maradt Nehez Dontest Kellett Meghoznia


Palik Laszlone Marsi Aniko Magyar Ujsagiro Televizios Musorvezeto


Heti 3 Szor Ebbe Aztattam A Labam A Gyulladasaim Megszuntek A Vernyomasom Pedig Beallt Blikk Ruzs Baseball Cards Cards Sports


Https Www Google Hu Search Q Marsi Aniko Fashion Women Turtle Neck


Pin By Zsuzsa Gaspar On Frizura


Marsi Aniko Egyedul Maradt Nehez Dontest Kellett Meghoznia


Marsi Aniko Kozos Foton Uj Parjaval Elismerte Hogy Gaborral Egy Ideje Egyutt Vannak


Alighogy Megismerkedtek Maris Meglepte Marsi Aniko Es Szerelme Gabor Behance


Marsi Aniko Nem Banta Meg A Tenyeket 24 Hu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel